L’ASSOCIACIÓ DE PROFESSIONALS DE SALA DE GIRONA ATORGA ELS PREMIS TRAJECTÒRIA I HONORÍFIC

L’Associació de Professionals de Sala de Girona, en el marc del Fòrum Gastronòmic de Girona, va atorgar els premis “Trajectòria” i “Honorífic”.

Aquests premis tenen l’objectiu de reconèixer la tasca de professionals del sector que han destacat en la difusió de l’ofici de sala.

El premi “Trajectòria” va ser lliurat a l’Abel Valverde, considerat un dels millors caps de sala d’Espanya. Va ser director de sala del restaurant Sanceloni de Madrid, premiat amb dues estrelles Michelin i actual maitre, responsable i formador a “Pescaderias Coruñesas Restauración”.

Autor de diferents llibres de referència i amb molts reconeixements i premis a la seva tasca i trajectòria professional.

Respecte al premi “Honorífic”, es va concedir a Vicenç Andreu, conegut com el senyor Andreu. Ànima de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona durant més de quaranta anys i un dels professors més carismàtics. Conegut per tots els professionals del sector i tot un referent de la professió de sala.

L’associació ha estat present en diverses activitats que s’han portat a terme en el Fòrum Gastronòmic 2022, participant en tallers de cocteleria, formant part del jurat del concurs de l’Steak Tàrtar i també, a la taula de diàleg sobre “La Sala”.